Logisz B.V.

Nieuws

Digital Sales-gecertificeerd

 

Het opzetten van een sterke online campagne vereist deskundigheid, goede onderbouwingen en bewezen expertise. Niek, onze Online Marketeer, is langs de Google Digital Sales-meetlat gelegd en is sindsdien in het bezit van het bijbehorende certificaat. Uw vraagstukken over online adverteren ‘in het algemeen’ en Google AdWords ‘in het bijzonder’, zijn bij hem in goede handen.

 

Samen naar succes

Aan de hand van uw vraagstuk of uitdaging gaan wij aan de slag. Zo bepalen we samen met u de doelstellingen en definiëren we de criteria. Allemaal om voor u een rendabele campagne neer te zetten. Logisz doet meer dan alleen ‘de techniek’ rondom een online campagne. Vanuit creatieve invalshoeken bedenken we een thema, verzorgen we vervolgens het artwork, de tekst en de achterliggende pagina’s. Op periodieke basis verzorgen we rapportages omtrent de behaalde resultaten. Zo houden we continu een vinger aan de pols en kunnen we tijdig schakelen om zo uw doelstellingen te bewaken. 

 

Meer weten?

Neem contact op met Pieter-Jan Helmink om de mogelijkheden te bespreken. Telefoonnummer: +31887878120 

 

Logisz anders

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.