Logisz B.V.

Nieuws

Donatie laptops aan Inloophuis Oude IJssel

 

Begin mei ontving de stichting Inloophuis Oude IJssel een donatie van 2 laptops inclusief het Mircrosoft Office 365 pakket. Jeroen van Ree doneerde de laptops. Logisz schonk in - samenwerking met Microsoft - het pakket Microsoft Office 365 en maakte de laptops geheel gebruiksklaar, inclusief het installeren van alle software en het inrichten van basisinstellingen. De overhandiging van de laptops vond vroeg in de ochtend plaats bij Logisz. Ton ten Have, penningmeester van de stichting, nam de laptops dankbaar in ontvangst. 
 
Toepasselijke donatie
De stichting Inloophuis Oude IJssel biedt een thuis voor mensen met kanker en hun naasten. Een plek waar iedereen zich thuis mag voelen en een ‘thuis’ waar plek is voor dagelijkse dingen. Om deze boodschap over te brengen en om - als stichting - in contact te komen en te blijven met de doelgroep is een computer onmisbaar. Logisz zit in de werkgroep Communicatie en PR van de stichting. Een toepasselijke donatie dus, want de mogelijkheden om te communiceren met behulp van de computer, e-mail of internet zijn nu voor de stichting onuitputtelijk. Logisz is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de identiteit (logo, huisstijl, website, social media, etc) en steunt de organisatie waar ze kan met diverse creatieve, communicatieve en technische dienstverlening op maat. Voor meer informatie bekijk het project 
 
Partner Microsoft Office 365
Logisz is partner van Microsoft en heeft de focus volledig op haar producten en technologieën gelegd. Zo ook op Microsoft Office 365. Dit is een pakket met productiviteits- en samenwerkingsprogramma's van Microsoft en werkt naadloos samen met de programma's Microsoft Outlook, Word, Excel en PowerPoint. Microsoft Office 365 biedt o.a. toegang tot e-mail, documenten, contactpersonen, agenda’s en de kracht van cloud services.
 
Voor meer informatie over bekijk de website van Inloophuis Oude IJssel en de website van Microsoft Office 365
 
Bekijk ook het referentieproject Inloophuis Oude IJssel op onze website.

 

Logisz anders

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.