Logisz B.V.

Nieuws

Duitse tak Logisz over naar Reintjes Printmedien

 

De Duitse vestiging van Logisz, Logisz GmbH in Kleve, komt volledig in handen van Reintjes Printmedien GmbH en zal onder laatstgenoemde naam verdergaan. De Kleefse drukkerij was al mede-eigenaar van Logisz GmbH dat opgericht werd in 2012 en deels opereerde onder de Nederlandse vlag van Logisz Holding B.V.

 

Deze verandering is het gevolg van een strategische heroverweging tussen Logisz Holding B.V. en Reintjes Printmedien GmbH. Hierin was het uitgangspunt van beide partijen om Nederlandse en Duitse klanten nog beter te bedienen. De uitkomst zoals deze er nu ligt is een logisch gevolg van dit uitgangspunt.

 

Logisz Holding B.V. blijft haar Nederlandse klanten die al actief zijn op de Duitse markt of dergelijke ambities hebben, optimaal van dienst dankzij Logisz’ uitgebreide netwerk in Duitsland. Waar Reintjes Printmedien GmbH vanzelfsprekend ook deel van uitmaakt. Andersom geldt hetzelfde voor Reintjes Printmedien GmbH, dat daarnaast ook gebruik zal maken van technische ondersteuning van Logisz op het gebied van websites, hosting, webapplicaties en online marketing. Logisz Holding B.V. gaat zich volledig richten op Nederlandse organisaties (b2b) in het middensegment die zich internationaal (willen) bewegen.

 

MEER WETEN?

Neem contact op met Pieter-Jan Helmink.

 

Pieter-Jan Helmink, Managing Director
 
 

Pieter-Jan Helmink

Managing Director

 
 

 

Logisz anders

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.