Logisz B.V.

Nieuws

Google Chrome geeft direct antwoord!

 

Gebruikt u de adresbalk in Google Chrome wel eens als zoekfunctie? Sinds kort krijgt u dan direct antwoord op bepaalde vragen. Zo wordt het zoeken wel héél simpel.

 

Welke informatie kunt u verwachten?

Van openingstijden van de dichtstbijzijnde pizzeria tot het telefoonnummer van de bloemist op de hoek, Google Chrome weet het antwoord! Voor organisaties is het dankzij deze ontwikkeling nóg belangrijker om hun bedrijfsinformatie in Google juist te verwerken. Stel u voor dat Google aangeeft dat u gesloten bent, wanneer iemand zoekt op de openingstijden van uw organisatie. Een gemiste verkoopkans!

 

Probeer het zelf!

Op dit moment heeft Google Chrome nog niet alle bedrijfsinformatie verwerkt, waarschijnlijk omdat het zich nog in de testfase bevindt. Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Probeer het dan eens uit in de url-balk. U ziet direct welke informatie er op dit moment beschikbaar is. 

 

Nieuws_GoogleChrome_weerbericht

 

Logisz dat wij nu in een handomdraai weten dat het vandaag 13 graden is en de zon nog langs zal komen!

 

 

Logisz anders

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.