Logisz B.V.

Nieuws

Is gericht adverteren een must?

 

Stelling in Oost-Gelderland Business: "met krimpende marketingbudgetten is gericht adverteren een must!"

 

"We doen aan marketing! Wij sturen een boodschap zo breed mogelijk de wereld in en kiezen voor online marketing omdat het 'in' is." Op goed geluk dus. Dwaasheid ten top. Voor Logisz de tijd om deze stelling onder de loep te nemen.

 

  1. De staart van deze instelling is zeker waar: gericht adverteren is een must, maar niet alleen in tijden van recessie. Om te communiceren met je klant bepaal je altijd eerst je doelen en doelgroepen. En maak je gerichte keuzes in o.a. boodschap, inhoud, mediamiddelenmix en timing.
     
  2. De oplossing zit 'm in de kop. Kun je met minder marketingbudget hetzelfde of zelfs meer effect bereiken? Ons antwoord is ja! Maar besteed dat dan zo gericht en effectief mogelijk door: focus op loyaliteit en focus op finetuning.

 

Ook andere strategieën zijn geschikt om in een krimpende markt, met een klein budget gericht en effectief te communiceren. Weten welke? Neem eens contact op!

 

Onze hele stelling lezen? Bekijk de pageflip hieronder!
 

 

Tags: Logisz, Oost-GelderlandBusiness, stelling, gerichtadverteren, kleinerebudgetten

Logisz anders

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.