Logisz B.V.

Nieuws

Kliniek voor Mondzorg Doetinchem is er klaar voor!

 

Gisteren zijn 5 cursisten van Kliniek voor Mondzorg Doetinchem geslaagd voor de cursus Social Media. Logisz feliciteert Paul, Anita, Mia, Stephanie en Sarika met het behalen van deze cursus!

 

Met het voltooien van de cursus bewijzen zij te beschikken over uitgebreide kennis en is Kliniek voor Mondzorg Doetinchem klaar om hun ware gezicht te tonen op Social Media. De cursus hebben wij speciaal op maat gemaakt. Zo konden wij goed inspelen in de bedrijfssituatie, wensen, behoeften en actuele vraagstukken. 

Naast het geven van deze cursus, heeft Logisz aan de hand van een Social Media plan advies en ondersteuning gegeven voor het succesvol inzetten van Social Media als kanaal voor klantcontact, acties en webcare. Daarnaast zijn er diverse Social Media Platformen volledig ingericht met een unieke uitstraling dat past bij Kliniek voor Mondzorg Doetinchem.

 

Wilt u ook gericht en direct communiceren? Of een doeltreffende Social Media campagne opstarten? Logisz helpt u graag met het ontwikkelen en uitvoeren van uw eigen Social Media strategie. Volledig op uw lijf geschreven.

 

Neem voor meer informatie contact met ons op.

 

Logisz anders

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.