Logisz B.V.

Nieuws

LOGISZ werkt door, maar net even anders!

 

Sinds zondagmiddag zijn er nieuwe maatregelen van kracht om de corona-uitbraak in Nederland aan banden te leggen. Geen half werk en dat is maar goed ook. Laten we hopen dat deze verscherpte aanpak zijn vruchten zal afwerpen, zodat we elkaar snel weer in goede gezondheid kunnen treffen. Maar tot die tijd is onze werkwijze aangepast aan de nieuwe situatie.

 

Wij volgen de richtlijnen van het RIVM:

 

  • De meeste collega's werken vanuit huis.
  • Alle afspraken doen we telefonisch of digitaal via Skype. Heb je een fysieke afspraak met ons gepland? Dan zal deze automatisch omgezet worden naar een contactmoment op afstand.
  • Wij nemen onze verantwoordelijkheid om ons ook privé aan de richtlijnen van het RIVM te houden.

 

Deze richtlijnen vullen we aan met onze eigen richtlijnen:

 

  • Ons werk gaat door. We verkeren in de luxepositie dat we al ons werk op afstand kunnen doen.
  • Ook bij spoedopdrachten kun je onveranderd op ons rekenen; daar zijn we juist voor! Schroom niet om contact met ons op te nemen.
  • We zijn bereikbaar; telefonisch, per e-mail, via Skype of Whatsapp. Je mag alleen niet langskomen. En wij komen voorlopig ook niet meer bij jou over de vloer. Mits we iets moeten afleveren, maar dat leggen we dan bij de voordeur neer.

 

Wij staan klaar om te helpen

 

Na deze turbulente periode komt een moment van herstel. We staan klaar om jou óók dan te helpen. Onze strategen, creatieven, marketeers en copywriters helpen jou met vraagstukken als: welk moment is verstandig? Welke tone-of-voice past hierbij en welk mechanisme brengt jouw doelgroep (weer) in beweging? Maar ook andere vraagstukken kunnen nu al opgepakt worden. Je kunt hiervoor contact opnemen met jouw contactpersoon bij LOGISZ.

 

Succes allemaal!

 

Groet,

Team LOGISZ

 

Logisz anders

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.