Logisz B.V.

Nieuws

Logisz Duitsland biedt Euregionale mogelijkheden

 

Logisz blijft vooruitgang boeken, want we hebben een nieuwe vestiging in Duitsland door overname van Concept Werbeagentur GmbH uit Kleve. De nieuwe positionering die Logisz B.V. begin dit jaar al heeft doorgevoerd is inmiddels ook geïmplementeerd door Logisz GmbH Duitsland.

 

Logisz Duitsland is een zelfstandig opererende vestiging, die zich vooral richt op Duitse klanten. Beide vestigingen bieden een fullservice dienstenpakket aan en werken op basis van customer intimacy. Van strategie en creatie tot websites en services.

 

Daarnaast probeert Logisz als geheel te kijken naar Euregionale mogelijkheden voor haar relaties. Voor zowel Duitse ondernemingen die in Nederland de markt willen betreden, als voor Nederlandse organisaties die de Duitse markt willen betreden. Logisz kent beide markten goed en wil deze kennis graag inzetten voor haar klanten.

 

Logisz Duitsland werkt onder meer voor: Kleve Marketing, Reintjes Printmedien, Schloss Moyland, Stadt Kleve, Kdt, Syngenta FloriPro Services.

 

Wilt u weten wat Logisz voor uw organisatie kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op met Pieter-Jan Helmink.

 

Logisz anders

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.