Logisz B.V.

Nieuws

Logisz behaalt status ‘Certified Google Partner’

 

Logisz is al jaren Google Partner maar na het behalen van de benodigde Google certificaten mag Logisz zich nu ‘Certified Google Partner’ noemen. Hiermee kunnen wij onze kennis en expertise rondom adverteren met Google Adwords garanderen.

 

Dat is nuttig!

Google heeft het programma ontwikkeld voor organisaties die gespecialiseerd zijn in zoekmachineoptimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA) en website evaluatie (Analytics). Als fullservice marketing- en communicatie organisatie helpt Logisz u ook graag om het beste resultaat te behalen met online marketing en online adverteren.

 

 

 

 

 

Logisz staat voor u klaar

Bent u al bezig met online adverteren of wilt u hier binnenkort mee starten? Logisz staat voor u klaar om uw online vindbaarheid te optimaliseren, sterke advertentie campagnes op te zetten of de beste resultaten uit uw website te halen. We denken graag met u mee, dus neem contact met ons op voor meer informatie via info@logisz.nl of 0314 78 71 20.

 

Logisz anders

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.