Logisz B.V.

Nieuws

Responsive website voor Art of Dance!

 

Art of Dance is een Nederlandse organisator van grootschalige festivals en evenementen en richt zich op verschillende stromingen in de dance scene. Art of Dance wenst een volledige nieuwe versie van hun corporate website, met als voornaamste doel dat de website gebruiksvriendelijk en ‘responsive’ wordt: een website die zich aanpast aan het scherm van de bezoeker. Denk hierbij aan een tablet, smartphone of desktop.

 

Logisz kreeg de opdracht van Art of Dance om deze wens uit te voeren. En dat klinkt ons als muziek in de oren!

 

Op onze afdeling Techniek werken wij momenteel aan een volledig nieuwe website, op basis van een aangeleverd webdesign. De website bouwen wij, naar wens van Art of Dance, op het contentmanagementsysteem Wordpress. De website krijgt diverse applicaties mee, zoals een overzicht van alle evenementen. Alle evenementen krijgen afzonderlijke pagina’s, compleet in de sfeer van het feest. Mét een directe koppeling naar Facebook Events en het eenvoudig bestellen van tickets. In de website wordt een foto- en videogalerij gebouwd, waar foto’s en video’s full-screen uitgelezen worden, ongeacht het scherm dat de bezoeker gebruikt.

 

Een mooie opdracht voor Logisz in een interessante scene. Aansluitend nemen wij de website van Masters of Hardcore onder handen. Ook deze website wordt volledig geoptimaliseerd naar een responsive design. 

 

Logisz anders

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.