Logisz B.V.

Nieuws

Samenwerking Aviko Foodservice Duitsland

 

Aviko is wereldwijd marktleider in gekoelde frites en is één van de vier grootste aardappelverwerkende bedrijven ter wereld. Aviko is binnen Foodservice de totaalleverancier van verse en diepgevroren aardappelproducten.
 
Met enige trots melden wij dat Logisz en Aviko Foodservice Duitsland de krachten gaan bundelen. Zij hebben in eerste instanties meerdere bureaus benaderd en uiteindelijk is de keuze gevallen op Logisz. En daar zijn wij erg dankbaar voor. In samenwerking met ons bureau in Duitsland gaan we aan de slag om doeltreffend te communiceren met de professionals in de diverse segmenten. We gaan de merkzichtbaarheid vergroten; ’rumour about the brand’ creëren. Het merk moet top of mind worden bij de eindgebruikers. Online communicatie zal hierbij een grote rol gaan spelen. Van concept tot aan oplossingen en implementatie, ..verheugd gaan wij starten aan deze internationale klus.   
 
In de komende tijd zullen wij u op de hoogte houden van de ontwikkelingen.

 

Logisz anders

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.