Logisz B.V.

Nieuws

Website 247TailorSteel genomineerd: Stem nu!

 

We hebben geweldig nieuws! De website van 247TailorSteel, in 2017 door Logisz ontwikkeld, is genomineerd als finalist voor de Sitefinity 2017 Website of the Year Awards.

 

247TailorSteel doet mee in de categorie Manufacturing. Het publiek bepaalt de uiteindelijke winnaars. De website met de meeste stemmen in zijn categorie wint één van de prestigieuze awards. Helpt u 247TailorSteel en Logisz met uw stem?

 

Nieuw dit jaar is dat er ook een overall winnaar gekozen wordt op basis van het totale aantal stemmen. Dit betekent dat de website van 247TailorSteel maar liefst twee awards in de wacht kan slepen.

 

 


 

 

May we have your votes?

Met één stem twee Achterhoekse bedrijven - Logisz en 247TailorSteel – een groot plezier doen? Stemmen kan snel een eenvoudig op de award website van Progress Sitefinity:

 

  1. 1. Ga naar het overzicht met de genomineerden
  2. 2. Klik op 'Vote now'
  3. 3. In de categorie Manufacturing kunt u de website van 247TailorSteel vinden
  4. 4. Selecteer de website van 247TailorSteel
  5. 5. Uw stem kunt u onderaan het overzicht definitief maken

 

247TailorSteel genomineerd - Stem nu!

 

U kunt nog tot en met 27 maart stemmen. De categorie-winnaars worden op 18 april bekendgemaakt. De website met de meeste stemmen wordt tijdens ProgressNEXT, dat plaatsvindt van 29 mei tot en met 1 juni in Boston, uitgeroepen tot overall winnaar. Onze dank is groot!

 

 


 

 

Sitefinity Website of the Year Awards

Sinds zijn ontstaan in 2011, reikt Progress Sitefinity prijzen uit aan de meest succesvolle websites die gebouwd zijn op het CMS systeem. Websites worden genomineerd na toetsing van de criteria creativiteit, gebruikerservaring, functionaliteit en de impact die de website heeft gehad op de bedrijfsdoelen. Logisz en 247TailorSteel zijn dan ook trots op de nominatie! Dit is al een bekroning op de gezamenlijke inspanningen.

 

 

Sitefinity Certified PartnerWat is Sitefinity?

Sitefinity is een Content Management Systeem waarop wij veel websites bouwen. Een uiterst gebruiksvriendelijk en schaalbaar CMS dat floreert achter websites met afwisselende en rijke content. Logisz is gecertificeerd Sitefinity Partner en mag hierdoor Sitefinity website ontwikkelen.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden van Sitefinity?

 

Wij kijken graag wat Logisz en Sitefinity voor uw bedrijf kunnen betekenen. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

 

 

 

 

Logisz anders

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.