Logisz B.V.

Nieuws

Wij wensen City Beach Doetinchem veel succes!

 

Logisz heeft een sponsor-award ontvangen van City Beach Doetinchem als dank voor de jarenlange samenwerking. Al sinds jaar en dag is Logisz trotse partner van City Beach Doetinchem. Zo is de website van het succesvolle evenement mede door ons mogelijk gemaakt.


Sport, Spel en Spektakel

Het evenement vindt dit jaar plaats van 20 t/m 29 mei. City Beach Doetinchem is een jaarlijks terugkerend strandevenement op het Simonsplein in Doetinchem. Midden in het centrum wordt gedurende tien dagen een keur van Sport-, Spel- en Spektakelactiviteiten ondernomen. Dit unieke evenement is openbaar en toegankelijk voor iedereen. Het is een ultieme samenwerking met verschillende (basis-) scholen, sportverenigingen en instanties uit Doetinchem. City Beach Doetinchem wil zo een bijdrage leveren aan het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.


Logisz dat wij voor de winst gaan!

Ook dit jaar is Logisz uiteraard van de partij met een Logisz-team in het veld en ook tijdens het gave dancefeest “Take Me To Church” in de Catharinakerk op het Simonsplein.

 

Tot ziens tijdens City Beach Doetinchem 2016!

 

 

 

 

 

Logisz anders

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.