Logisz B.V.

Nieuws

WordPress sites in gevaar

 

Beheerders van WordPress websites hebben vaak te weinig kennis van beveiliging en beheer van hun contentmanagementsysteem. Professionele hulp wordt vaak niet ingehuurd. Dit blijkt uit een onderzoek van CodeGuard onder 503 gebruikers van dit cms.

 

WordPress is de basis van 23,5 procent van de websites die op internet te vinden zijn. 44 procent van de respondenten geeft aan geen website- of IT-manager te hebben om de site te beheren. Net iets meer dan de helft voert regelmatig updates uit.

 

De reden waarom updates van WordPress niet regelmatig worden uitgevoerd, is omdat een update van een plug-in vaak mislukt. Dit geeft 69 procent van de respondenten aan. Met alle beveiligingsgevaren van dien!

 

Hierdoor zijn WordPress websites een geliefd doelwit van hackers. Wordpress websites zijn bijna 1,25 keer zo vaak het slachtoffer van een cyberaanval als alle cms’en bij elkaar opgeteld. Daarnaast hebben WordPress websites 60 procent vaker last van cross site scripting-problemen.

 

Bent u beheerder van een WordPress website en wilt u uw website veilig en professioneel laten beheren? Logisz levert professionele WordPress websites en/of onderhoudt en beheert uw bestaande Wordpress website.

 

Wilt u zeker weten dat uw website in veilige handen is? Neem gerust contact met ons op en vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan!

 

Tags: wordpress, professioneel, hackers, gevaar, beheer

Logisz anders

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.