Logisz B.V.

Nieuws

Logisz Campus: "Wij bouwen aan onze toekomst!"

Logisz blijft groeien. Het afgelopen jaar hebben wij maar liefst vijf nieuwe collega’s aan ons team toegevoegd. Om onze medewerkers én onze plannen voor de toekomst genoeg ruimte te geven, bouwen we een hagelnieuw bedrijfspand aan de Havenstraat in Doetinchem.

 

Logisz naamgever nieuwe scholen

Logisz is de trotse naamgever van twee toekomstige scholen in Doetinchem voor mavo, havo en vwo. Logisz doorliep met Achterhoek VO - het bestuur van de twee nieuwe scholen - een intensief traject waaruit de namen van de twee nieuwe scholen én de schoollogo's voortkwamen.

 

LOGISZ neemt bedrijfsactiviteiten teamtva! over

Marketingcommunicatiebureau Logisz uit Doetinchem neemt de bedrijfsactiviteiten over van het failliet verklaarde teamtva!, eveneens gevestigd in Doetinchem.

 

Website 247TailorSteel genomineerd: Stem nu!

We hebben geweldig nieuws! De website van 247TailorSteel, in 2017 door Logisz ontwikkeld, is genomineerd als finalist voor de Sitefinity 2017 Website of the Year Awards. Helpt u 247TailorSteel en Logisz met uw stem?

 

Duitse tak Logisz over naar Reintjes Printmedien

De Duitse vestiging van Logisz, Logisz GmbH in Kleve, komt volledig in handen van Reintjes Printmedien GmbH en zal onder laatstgenoemde naam verdergaan.

 

Fijne feestdagen

Van 25 december tot en met 1 januari vieren wij de feestdagen. Logiszerwijs een tijd om terug te blikken op een mooi 2017, maar natuurlijk is het nóg leuker om uit te kijken naar 2018.

 

Digital Sales-gecertificeerd

Het opzetten van een sterke online campagne vereist deskundigheid, goede onderbouwingen en bewezen expertise. Niek, onze Online Marketeer, is langs de Google Digital Sales-meetlat gelegd en is sindsdien in het bezit van het bijbehorende certificaat.

 

Logisz steunt muzikaal initiatief DjazzVibes

Op 19, 20 en 21 mei vindt het driedaagse festival DjazzVibes plaats in Doetinchem. Gave acts zoals Trijntje Oosterhuis, Sven Hammond en Berget Lewis zullen het podium betreden. DjazzVibes verbindt zich deze editie aan War Child.

 

Win een diner voor twee!

Heb jij de gouden tip voor ons? Logisz zoekt een enthousiaste en gedreven .NET Webdeveloper. Ken jij ons nieuwe technische talent? Mail dan jouw gouden tip naar solliciteren@logisz.nl en zorg dat hij/zij direct solliciteert!

 

Op Koningsdag en Hemelvaartsdag zijn wij gesloten!

Op donderdag 27 april, donderdag 25 mei en vrijdag 26 mei 2017 zijn wij gesloten.

 

Launchparty - Trendguide 2016

Logisz Nederland en Duitsland heeft in samenwerking met Reintjes Printmedien het ontwerp, het drukwerk en de advertenties verzorgd voor Trendguide 2016. De Trendguide is een lifestyle magazine voor toeristen in de omgeving van de Nederrijn (Duitsland).

 

Nieuwe webshop Pellikaan Verpakkingen online!

Logisz verzorgde het merkmanifest, de online positionering, het zoekwoordonderzoek, zoekmachinevriendelijke teksten (SEO) en bouwde een compleet nieuwe B2B webshop inclusief design en techniek.

 

Logisz behaalt status ‘Certified Google Partner’

Logisz is al jaren Google Partner maar na het behalen van de benodigde Google certificaten mag Logisz zich nu ‘Certified Google Partner’ noemen. Hiermee kunnen wij onze kennis en expertise rondom adverteren met Google Adwords garanderen.

 

Nieuwe Media Designer bij Logisz!

Hans versterkt met zijn functie het creatieve eiland van Logisz.

 

Wij wensen City Beach Doetinchem veel succes!

Logisz heeft een sponsor-award ontvangen van City Beach Doetinchem als dank voor de jarenlange samenwerking.

 

Op 5 en 6 mei zijn wij gesloten

Logisz dat we uitslapen, anders waren we niet in de wolken...

 

Fijne Koningsdag allemaal!

Op 27-4-2016 zijn wij gesloten.

 

Google Chrome geeft direct antwoord!

Gebruikt u de adresbalk in Google Chrome wel eens als zoekfunctie? Sinds kort krijgt u dan direct antwoord op bepaalde vragen. Zo wordt het zoeken wel héél simpel.

 

Gefeliciteerd Alle!

Met het behalen van het diploma 'Ecommerce B Online Marketing Strategie'

 

Vrolijk Pasen!

We zijn op maandag 28 maart gesloten.

 

Welkom in de Logisz-family!

Maak kennis met Alle Diks, onze nieuwe Account Executive & Online Marketeer.

 

Wijzigingen in Google Adwords

Google vaart een nieuwe koers met de Google Adwords-advertenties. Advertenties zullen niet langer in de rechterkolom worden getoond, daarentegen komen er vier in plaats van drie advertenties boven de organische zoekresultaten. Aanvullend zijn er nog drie advertenties onderaan de pagina te vinden.

 

Nieuwe Junior Art Director in ons team!

Wij verwelkomen Merle Jansen in ons team. Zij bekleedt de functie van Junior Art Director.

 

Nieuwe samenwerking met Pellikaan Verpakkingen

Logisz is erg enthousiast over de nieuwe samenwerking met Pellikaan Verpakkingen uit Sliedrecht, Zuid-Holland. Wederom een bijzondere klant met een mooie opdracht.

 

Responsive website voor Art of Dance!

Art of Dance is een Nederlandse organisator van grootschalige festivals en evenementen en richt zich op verschillende stromingen in de dance scene. Logisz kreeg de opdracht om een compleet nieuwe website te bouwen. En dat klinkt ons als muziek in de oren!

 

Logisz aan de slag voor MEE Oost-Gelderland!

De zorg verandert, Nederland verandert mee. En daarmee ook de dienstverlening van MEE Oost Gelderland! MEE kiest Logisz als strategisch partner.

 

WordPress sites in gevaar

Beheerders van WordPress websites hebben vaak te weinig kennis van beveiliging en beheer van hun contentmanagementsysteem. Professionele hulp wordt vaak niet ingehuurd. Dit blijkt uit een onderzoek van CodeGuard onder 503 gebruikers van dit cms.

 

Logisz' Pieter-Jan in 'Kijk op Oost Nederland'

Zeven ondernemers in gesprek over zakendoen in Duitsland.

 

Logisz steunt de BAX2Give Coast2Coast-Run voor 3FM

3FM vraagt met Serious Request 2014 aandacht voor vrouwen die tijdens oorlog en conflicten slachtoffer worden van seksueel geweld. BAX2Give komt hiervoor in actie met "I got scared and really wanted to run away".

 

Tijd om op adem te komen...

Wij zijn gesloten op 19 december en van 25 december t/m 2 januari.

 

Kliniek voor Mondzorg Doetinchem is er klaar voor!

Gisteren zijn 5 cursisten van Kliniek voor Mondzorg Doetinchem geslaagd voor de cursus Social Media. Naast het geven van deze cursus, heeft Logisz aan de hand van een Social Media plan advies en ondersteuning gegeven voor het succesvol inzetten van Social Media in de organisatie!

 

Op 29 mei en vrijdag 30 mei zijn wij gesloten

LOGISZ dat wij gesloten zijn, ANDERS kunnen we niet dauwtrappen!

 

Logisz sponsor van CityBeach 2014

Logisz verlengt ook dit jaar het sponsorschap met CityBeach Doetinchem

 

Donatie laptops aan Inloophuis Oude IJssel

Logisz en Jeroen van Ree doneren laptops met Microsoft Office 365 aan Stichting Inloophuis Oude IJssel

 

Sitefinity certificeringen - Gold Partner

Vier medewerkers van Logisz in het bezit van Sitefinity Certificaat.

 

Frank van Braak 10 jaar bij Logisz

Wij feliciteren onze collega Frank van Braak vandaag met zijn 10 jarig jubileum bij Logisz.

 

Wij wensen u een fantastisch 2014!

Voor logisz was 2013 een mooi jaar waarin we mooie projecten hebben opgeleverd. Nu proosten we op een fantastisch 2014! We hebben er zin in!

 

Samenwerking Aviko Foodservice Duitsland

Aviko is wereldwijd marktleider in gekoelde frites en is één van de vier grootste aardappelverwerkende bedrijven ter wereld. Aviko is binnen Foodservice de totaalleverancier van verse en diepgevroren aardappelproducten.

 

Een digitaal verkoophandboek voor Bribus

Zoals ieder jaar presenteert Bribus het nieuwe verkoophandboek voor het aankomende jaar. In 2014 doet Bribus het anders: in plaats van een papieren map, stuurt Bribus een digitaal handboek toe.

 

Logisz op 'de stoel' in de Ondernemer Achterhoek

In het 6e jaargang, nummer 8 zat Logisz op 'de stoel' in de Ondernemer Achterhoek van de Gelderlander.

 

Logisz adviseert Curan Medical

Curan heeft besloten dat het tijd wordt om haar communicatiestrategie aan te passen en zich meer te gaan richten op de eindgebruiker en de professionele klant. Curan heeft Logisz advies en ondersteuning gevraagd bij het realiseren van deze gewenste strategische verandering in de communicatie.

 

Is gericht adverteren een must?

Logisz reageerde op de stelling van het blad Oost-Gelderland Business van maart 2013.

 

Bedrijfsreportage van Logisz in AchterhoekMagazine

In de 21ste jaargang, in de maand januari - februari 2013 is een bedrijfsreportage gemaakt van Logisz in het blad Achterhoek Magazine.

 

Logisz wenst iedereen gezellige feestdagen...

En een gelukkig en succesvol 2013!

 

Logisz steunt 3FM Serious Request

Let's hear it for the babies!

 

Logisz Duitsland biedt Euregionale mogelijkheden

Logisz blijft vooruitgang boeken, want we hebben een nieuwe vestiging in Duitsland door overname van Concept Werbeagentur GmbH uit Kleve. De nieuwe positionering die Logisz B.V. begin dit jaar al heeft doorgevoerd is inmiddels ook geïmplementeerd door Logisz GmbH Duitsland.

 

Nieuwe regelgeving voor online aankopen

Nederlanders die op internet producten kopen, hebben straks standaard 14 dagen de tijd hun aankopen terug te sturen!

 

Logisz te gast bij Focuz TV

Op 23 juni '12 was Pieter-Jan Helmink, directeur van Logisz, te gast bij het programma Business Update op Focuz TV, voormalig Graafschap TV. Op uitnodiging van de omroep vertelde Pieter-Jan in een interview over de laatste ontwikkelingen die Logisz doorgemaakt heeft.

 

Rabobank Graafschap-Midden kiest voor Logisz!

Rabobank Graafschap-Midden is een maatschappelijk betrokken bank. Om te komen tot een passende en onderscheidende positionering in haar regio, heeft Rabobank Graafschap-Midden een pitch uitgeschreven.

 

Logisch Premedia wordt Logisz

Vanaf heden gaat Logisch Premedia verder als Logisz. In 13 jaar hebben we ons ontwikkeld tot een eigenzinnig bureau dat meegaat met de tijd en in vele opzichten voorop loopt. Om onze krachten aan de wereld duidelijk te maken, stappen we een nieuw tijdperk binnen. Met een naam die logisch klinkt...

 

Logisz anders

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.