Logisz B.V.

Onze aanpak

 

MethodoLogisz

 

FULLSERVICE

Zoals gezegd, Logisz is een fullservice bureau. Met alle benodigde kennis in huis, van advies tot en met uitvoering. We schuiven bij u aan als strategisch sparringpartner, maar we zorgen evengoed voor verrassende, creatieve concepten en natuurlijk een vlekkeloze uitvoering - zowel online als offline

 

PRAKTISCH

Wij zijn niet alleen logisz, anders en technisch. Wij zijn ook praktisch. We bewaken uw budget, de kwaliteit en de deadlines. En we regelen praktische zaken als mediaplanning, aansturing van externe partijen en drukwerkbegeleiding. Zo nemen we u alle zorg uit handen en bieden we toegevoegde waarde. 

 

ACHTERHOEKERS

Dat we anders zijn, betekent niet dat we naast onze schoenen lopen. We zijn Achterhoekers, werken snel en hard voor een fair tarief en laten merken dat we blij met u zijn als klant. Nee zeggen tegen een probleem is er dus niet bij. En u weet het: wie een tien wil halen, moet wel voor het resultaat gaan. Dat is onze mentaliteit:

 

Een tien is voldoende.

ONS FUNDAMENT

 

Geschiedenis

Logisz anders

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.