Logisz B.V.

Vacature stagiair Marketing & Communicatie

 

Op zoek naar een interessante en leerzame stage binnen een bruisende organisatie met een enthousiast en professioneel team, veel afwisseling en een informele werksfeer? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair Marketing & Communicatie die zich onder andere bezighoudt met social media en contentbeheer.


Over Logisz
Logisz Group is een toonaangevend bureau op het gebied van marketing en communicatie, gevestigd in de regio Gelderland. Logisz werkt als full service bureau op basis van customer intimicy. Logisz helpt organisaties met het bedenken, ontwikkelen, creëren en produceren van (digitale) marketing en communicatieprojecten. Dit doen we voornamelijk voor organisaties in de regio, maar met nationale en internationale werkgebieden. Logisz heeft vestigingen in Nederland (Doetinchem) en Duitsland (Kleve).

 

Inhoud functie

Als stagiair Marketing & Communicatie schrijf je content voor social media kanalen en websites van onze klanten, maar ook van Logisz zelf. Je denkt mee over de ontwikkeling en uitvoering van een social media strategie en social media planning en je schrijft overtuigende en informatieve content voor websites en nieuwsbrieven. Je ondersteunt de contenteditor en onze medewerkers op de afdeling Account. Zij zijn verantwoordelijk voor de lopende projecten en het klantcontact. Daarnaast ondersteun je de afdeling Creatie op inhoudelijk vlak. 


De functie-eisen  

               
Je persoonlijkheid  

  • Je bent flexibel en nauwkeurig.
  • Je bent zelfstandig, maar ook een teamplayer.
  • Je bent nieuwsgierig en je hebt een proactieve houding.
  • Je bent creatief, representatief en sociaalvaardig.
  • Je kunt omgaan met deadlines.


Je kennis

  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend, in woord en schrift.
  • Schrijven is een groot onderdeel van de stage, dus dit moet je echt leuk vinden. Foutloos en creatief kunnen schrijven is een eis.
  • Socialmediabeheertools als Hootsuite en Content Management Systemen (CMS) hebben vast nog veel geheimen voor jou, maar je bent bereid ze allemaal te ontdekken.
  • Je hebt kennis op het gebied van online marketing en social media.
  • Kennis van Photoshop is een pré. Je kunt in ieder geval afbeeldingen schalen en op maat maken om socialmedia-afbeeldingen te creëren. 


Dit is Logisz
Logisz biedt een uitdagende en leerzame stage binnen een enthousiast team van marketingcommunicatiedeskundigen, creatieve geesten en technische breinen. Je krijgt een kijkje in de praktijk, maakt kennis met het werkleven van communicatiemedewerkers bij een bureau. Je werkt bij ons met de modernste apparatuur en software. Je ontvangt een stagevergoeding.


Reageren
Stuur jouw sollicitatie en cv, onder vermelding van “Stagiair Marketing & Communicatie” naar: solliciteren@logisz.nl. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Charlotte Honkoop via 088 - 78 78 120.

Logisz anders

Om de website van Logisz goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. Ga verder

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.