Logisz B.V.

Vacatures

 

Het team van Logisz is bruisend en ambitieus. Ook zijn we anders. Dit heeft te maken met de eigenzinnige benadering om creatie en techniek onder één dak te bundelen. Dit realiseren wij dankzij de talenten van onze collega's. Heb jij ook talent waarmee ons team versterkt kan worden? Kijk regelmatig op deze pagina of wij op zoek zijn naar jou!

Vacature Account Executive/Projectmanager

Wegens groei van onze organisatie zijn wij voor Logisz Nederland op zoek naar een enthousiaste en ondernemende Account Executive / Projectmanager (32-40 uur) die onze afdeling Account komt versterken. De Account Executive heeft een afgeronde hbo- of wo-opleiding en minimaal 3-5 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie aan bureauzijde. 

 

Meer informatie over | Vacature Account Executive/Projectmanager

 

VACATURE .NET webDEVELOPER

Wegens groei van onze organisatie zijn wij voor Logisz Nederland op zoek naar een enthousiaste .NET Webdeveloper (32-40 uur) die onze afdeling Techniek komt versterken. De .NET Webdeveloper heeft een afgeronde mbo- of hbo-opleiding en minimaal twee jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie. Relevante opleidingsrichtingen zien wij in: automatisering, informatie- en communicatietechnologie en e-commerce.

 

Meer informatie over | Vacature .NET Webdeveloper

 

Stages

 

Stageplaats Marketing & Communicatie

Op zoek naar een leuke en leerzame stage binnen een bruisende organisatie met een enthousiast en professioneel team, veel afwisseling en een informele werksfeer? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair (HBO) Marketing & Communicatie.

 

Meer informatie over | Stageplaats Marketing & Communicatie

 

STAGEPLAATS Media Developer

Een technisch en leerzame stage binnen een organisatie met echte vakmensen. Wij zijn op zoek naar een stagiair media developer (mbo of hbo: automatisering, informatie- en communicatietechnologie, techniek en informatica, e-commerce) voor onze afdeling Techniek.

 

Meer informatie over | Stageplaats Media Developer
 

Stageplaats Creatie

Een interessante en leerzame stage binnen een bruisende organisatie met een enthousiast en professioneel team, veel afwisseling en een informele werksfeer. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste derde- of vierdejaars stagiair grafisch vormgever/DTP’er (40 uur).

 

Meer informatie over: Stageplaats Creatie

 

Open sollicitatie

Hoe hoog leg jij de lat? Lijkt het jou logisz dat juist JIJ het team komt versterken? Een open sollicitatie kun je versturen naar Pieter-Jan Helmink (solliciteren@logisz.nl).

Logisz anders

Om de website van Logisz goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. Ga verder

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.