Logisz B.V.

Websites

 

In deze discipline komen onze creatieve kwaliteiten en technische kennis bij elkaar. Elke website en webshop die wij bouwen is maatwerk, nauwkeurig afgestemd op uw marketingstrategie, uw merkbeleving én op het zoekgedrag van uw bezoekers. Logisz dat wij hiervoor de allernieuwste technologie in huis hebben.

 

Van webdesign tot beheer

Logisz ontwikkelt websites in alle vormen en maten. Dit kan een corporate website zijn, maar ook een product website, consumenten website of e-commerce website. Wij beheersen het hele traject tot in de puntjes. Niet alleen het idee en de vormgeving, maar ook de jongste en bewezen technologische realisatie. Naast het ontwerpen van websites denken we crossmediaal. We zorgen voor een nauwkeurige afstemming met de geldende marketingstrategie, merkbeleving én het zoekgedrag van uw klanten.

 

Content management software

Veel organisaties voeren zelf het dagelijkse beheer uit op de website. Logisz levert en implementeert hiervoor diverse software producten - content management software. Logisz gebruikt hierbij robuuste technologie, passend bij de wensen en eisen van de klant. Denk hierbij niet alleen aan budget, maar ook aan gebruikseisen die worden gesteld. Alsmede performance en continuïteitseisen. Logisz levert de volgende content management systemen: emagiC CMS.Net, Umbraco en Sitefinity.

 

Microsoft ASP.Net (C#/VB.Net)

Logisz is partner van Microsoft en gebruikt haar enterprise technologieën, zoals het Microsoft ASP.Net Framework en webserver Microsoft Internet Information Server.

 

Microsoft SQL Server

De basis van iedere website draait op Microsoft SQL Server. Deze krachtige database van Microsoft behoort tot de beste in de markt. Hierin doet Logisz geen concessies als het gaat om performance en schaalbaarheid. Hoe groot uw website ook is of hoeveel bezoekers uw website ook trekt: de database kan het aan!

 

HTML5/CSS

Logisz ondersteunt HTML 5. Deze nieuwe generatie van de opmaaktaal HTML biedt veel nieuwe mogelijkheden voor een betere gebruikerservaring door websitebezoekers: interactieve content, zoals video, grafieken en andere grafische elementen.

Naar webapplicaties

 

Webapplicaties

Logisz anders

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.