Logisz B.V.

emagiC CMS.Net

 

Emagic CMS.Net is het neusje van de zalm voor webcontentmanagement dankzij de ongekende gebruiksvriendelijkheid, flexibiliteit en stabiliteit. De Logisze opbouw maakt invoer van informatie op een website uitermate eenvoudig en de combinatie van content- en sitebeheer biedt een ongeëvenaarde flexibiliteit.

 

Logisch

Dat emagiC CMS.Net uitermate logisch is opgebouwd, merk je aan de coherentie van de beheerpagina’s, aan de uniforme menuopbouw en aan de toegang tot functies. Bovendien blijft het gebruik van storende pop-upvensters tot een absoluut minimum beperkt. Een logische opbouw en gebruiksvriendelijkheid gaan samen. Zo is er geen uitgebreide technische kennis vereist om een website te beheren die gebouwd is met emagiC CMS.Net. Dankzij de scheiding van sitemanagement en contentmanagement kan dezelfde content op verschillende pagina’s verschijnen.

 

MEer en Meertalig

Met emagiC CMS.Net is het uitermate eenvoudig om meerdere websites te beheren. Elke website kan met content in verschillende talen gevuld worden. Bovendien maakt de ingebouwde talenmatrix het mogelijk om overeenkomstige pagina’s in verschillende talen met elkaar te koppelen. Wie met emagiC CMS.Net werkt, ervaart ook de standaard meertaligheid van de content als een bijzondere troef. De verschillende taalversies zijn naast elkaar beschikbaar. Dat verhoogt de efficiëntie van het vertalen aanzienlijk. emagiC CMS.Net ondersteund praktisch alle talen, of het nu gaat om Engels, Russisch, Chinees of zelfs Arabisch.

 

Modulair

Elke website is logisz, maar toch anders. Daarom is emagiC CMS.Net een schaalbaar framework gebaseerd op Microsoft ASP.Net technologie. Met de standaardmodules kan een volwaardige website gebouwd worden. Daarnaast zijn er optionele modules en maatwerk modules. Door de laatste focus kan Logisz met emagiC CMS.Net praktisch ieder project aan! Logisz is sinds 2004 een van de leading partners in Nederland en heeft zeer uiteenlopende en succesvolle projecten opgeleverd. Denk hierbij aan websites, intranetten en e-commerce websites.

 

Voor meer informatie kunt u hier de brochure van emagiC CMS.Net downloaden of neem direct contact op met Frank van Braak.

emagiC CMS.Net

Naar Umbraco CMS

 

Umbraco open source CMS

Logisz anders

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.