Logisz B.V.

Umbraco open source CMS

 

Umbraco is ons open source product voor content management. Ideaal om zelf snel, eenvoudig en veilig informatie op uw site te plaatsen. Een systeem zonder fratsen, waar iedereen mee overweg kan en dat voldoende flexibiliteit biedt voor kleine en grote websites.

 

Bewezen software

Met meer dan 120.000 installaties wereldwijd, van klein tot groot, is Umbraco inmiddels een bewezen open source platform waar ook Fortune 500 bedrijven zich aan durven te wagen.

 

Community

Umbraco wordt op dit moment gemiddeld 20.000 keer gedownload en wordt gekenmerkt door een grote wereldwijde community. Dit resulteert in snelle antwoorden van het Umbraco ontwikkelteam.

 

Flexibiliteit

Umbraco biedt grote flexibiliteit en eenvoud. Het beheer van een website of webapplicatie binnen Umbraco is zeer eenvoudig. Doordat het CMS niet overladen is met allerhande knoppen op diverse plekken, is de leercurve van Umbraco kort en kan een webredacteur er na een korte instructie direct mee aan de slag.

 

Modulair

Umbraco beschikt over een aantal standaard modules.  Het grote voordeel van deze modules is dat ze aan te passen zijn aan de eigen wensen. Umbraco maakt geen gebruik van gesloten standaarden, maar is volledig gebaseerd op het ASP.NET Framework van Microsoft. Hierdoor kan ook functionaliteit worden ingezet die niet specifiek voor Umbraco bedoeld is. Alles is als maatwerk mogelijk!

 

E-Commerce

Logisz biedt Umbraco tevens aan in combinatie met een speciale e-commercemodule: uWebshop e-commerce. UWebshop is een speciale uitbreiding voor Umbraco waardoor de website een volwaardige e-commerce webshop wordt. Niet alleen websitebeheer, maar ook webshopbeheer. Wilt u meer over dit product lezen, ga dan naar de speciale uWebshop e-commerce pagina.

 

Voor meer informatie, neem direct contact op met Pieter-Jan Helmink.

Umbraco open source CMS

Naar Sitefinity CMS

 

Sitefinity Web CMS

Logisz anders

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.